Misschien kent u ons al, wellicht heeft u al eens van ons gehoord, maar hierbij willen wij Oosta Personele Dienstverlening  aan u voorstellen.

Oosta Personele Dienstverlening is een Kamper bedrijf dat sinds de oprichting in april 2008 gestructureerd en bedachtzaam uitgegroeid is tot een betrouwbare partner in de personele dienstverlening. Uit verschillende sectoren hebben opdrachtgevers zich tot ons gewend als het gaat om het inlenen van medewerkers. Doordat de medewerkers van Oosta Personele Dienstverlening jarenlange ervaring bezitten in zowel de uitzendbranche als de dienstverlening, kennen wij de klappen van de zweep en weten wij dus exact welke competenties onze medewerkers moeten bezitten om tot een goed resultaat te komen samen met de opdrachtgever.

Oosta Personele Dienstverlening is vanaf de opstartfase gespecialiseerd in stratenmakers, bouwpersoneel, productiemedewerkers en medewerkers in de metaal en industrie. Wij kunnen inmiddels wel spreken van een uitgebreid bestand van diverse medewerkers waaronder ook ervaren metselaars.

Contact

Oosta
Personele Dienstverlening

Adres:

T   06 25329051
E  
www.oosta.nl

FacebookTwitter

Oosta is aangesloten bij